téma měsíce května 2010

Téma měsíce května: Politika - volby

1. 5. 2010 0:35
Rubrika: úvodník | Štítky: z jedné vlny

V květnu pravděpodobně nebude téma, kterému by se novináři věnovali více než volbám. Zařadili jsme jej zcela úmyslně právě, když se mu bude věnovat celý národ. I my křesťané se mu máme aktivně věnovat a nejen hodit bezmyšlenkovitě svůj hlas do volební urny!

V redakci jsme pro vás připravili několik analýz volebních programů stran. Nemohli jsme rozebírat kompletní programy všech stran. Zvolili jsme ta témata, která se bezprostředně týkají nás, mladých věřících lidí, a strany, které mají podle průzkumů šanci dostat se do PSP ČR. Přichystali jsme pro vás také politickou hru, která vám napoví, se kterou stranou máte nejpodobnější názory. Zveřejníme postupně také rozhovory s předsedy jednotlivých politických stran. Týden před volbami pak proběhnou virtuální volby, kde se dozvíme, jak by to dopadlo, kdybychom o budoucích politicích rozhodovali jenom my, uživatelé signály.cz.

Kdo máte právo volit: běžte!


Články, akce a diskuze k tématu politika-volby, najdete na http://www.signaly.cz/tema/politika-volby

 

 

Zobrazeno 1620×

Komentáře

Ferda-mravenec

Velmi se mi líbí, že signály.cz zareagovaly na výstupy z konference která se konala v srpnu 2009 společně s valnou hromadou a umístili sem v předvolební době odkaz na web KDU-ČSL. Nevím do jaké míry je to z iniciativy signálů nebo KDU-ČSL, ale byl jsem účastníkem diskuse se zástupci KDU-ČSL, na které toto řešení bylo jedno z možných a velmi se mi líbí.

Daliluh

Předpokládám (a doufám), že za to signály dostaly zaplaceno...

HejTi

2Daliluh - ano, banner KDU-ČSL je normálně placený jako jakákoliv jiná komerční reklama na signály.cz

Dominik David

to Hejti: Umístili by jste zde i reklamu na KSCM, kdyby tam mela treba text o podpore rodin s detmi, straovacich bytech,...?

HejTi

2dominikdavid - Ne, protože by to byla reklama na něco, co je v rozporu se smyslem signály.cz.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio